Υπηρεσίες

Έχοντας ως προτεραιότητα την γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και καλύπτουμε κάθε ανάγκη στη τροφοδοσία και τον εφοδιασμό της επιχείρησης σας. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιών το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους πωλητές και άμεση online εξυπηρέτηση, άριστα εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής εγκατάστασης για την τοποθέτηση και συντήρηση των μηχανημάτων και ένα σύγχρονο στόλο επαγγελματικών οχημάτων για την άμεση παράδοση των προϊόντων σας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει μεγάλο φάσμα των επιχειρήσεων εστίασης και λιανικού εμπορίου.

 • Τροφοσία

  Καφετεριών

 • Τροφοδοσία

  Εστιατορίων

 • Τροφοδοσία

  Ξενοδοχείων

 • Τροφοδοσία

  Mini Market – Παντοπωλείων

Τροφοσία Καφετεριών

Η τροφοδοσία καφέ και μπαρ αποτελεί τη κύρια δραστηριότητα της εταιρίας μας.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη αγορά και γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επαγγελματίες του χώρου, προσφέρουμε μια σειρά ποιοτικών και οικονομικών λύσεων για τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

Καφέδες & Ροφήματα – Ξηροί Καρποί – Μπισκότα & Συνοδευτικά – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Τροφοδοσία Εστιατορίων

Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις τόσο σε θέμα ποιότητας όσο και τιμής, παρέχουμε στον επαγγελματία εστιάτορα μια σειρά επιλεγμένων προϊόντων στις ακόλουθες κατηγορίες:

Τρόφιμα – Είδη Κρεπερί – Ροφήματα – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την κουζίνα της επιχείρησης σας, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα σε πρώτες ύλες και αναλώσιμα.

Τροφοδοσία Ξενοδοχείων

Διαθέτοντας επιλεγμένες προτάσεις, καλύπτουμε βασικές ανάγκες τόσο στη κουζίνα όσο και στο μπαρ του ξενοδοχείου σας, σε προϊόντα των ακόλουθων κατηγοριών :

Καφέδες & Ροφήματα – Ξηροί Καρποί – Μπισκότα & Συνοδευτικά – Τρόφιμα – Αναλώσιμα – Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Τροφοδοσία Mini-market – Παντοπωλείων

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται και στον εφοδιασμό επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου τροφοδοτώντας παντοπωλεία, mini-market, super-market και περίπτερα με τη νέα συσκευασία ξηρών καρπών ΖΗΚΟΣ.

Το προϊόν αφορά τη συσκευασία 100 γραμμαρίων, διαφόρων ειδών ξηρού καρπού και παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρία Ζήκος HO.RE.CA.

Συμπλήρωστε την φόρμα επικοινωνίας για αποστολή Καταλόγου?

Κατάλογος Προϊόντων
zhkos_userΥπηρεσίες