Καλώς ήρθατε στην Ζήκος HO.RE.CA

Η Ζήκος HO.RE.CA ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την τροφοδότηση κάθε χώρου μαζικής εστίασης ( καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, κρεπερί, ξενοδοχεία ), αλλά και επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου ( super-market, mini-market, παντοπωλεία, περίπτερα  κλπ. ). Σήμερα διαθέτοντας μια μεγάλη και πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο εγχώριων και διεθνών συνεργατών και διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης για εσάς. Τα προϊόντα μας ( ξηροί καρποί, ροφήματα, μπισκότα & συνοδευτικά, τρόφιμα, επαγγελματικός εξοπλισμός κλπ. ) προέρχονται από επιλεγμένες εταιρίες και διαθέτουν άριστη ποιότητα και σωστή υλικοτεχνική υποδομή.

Κατάλογος Προϊόντων

Στη Ζήκος HO.RE.CA στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και καλή τιμή. Για να το πετύχουμε φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και να αναβαθμίζουμε διαρκώς τόσο τα προϊόντα όσο και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, επενδύοντας συνεχώς τόσο σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, όσο και στη διεύρυνση των εμπορικών μας σχέσεων.

Πάντα με σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες και τους καταναλωτές η Ζήκος HO.RE.CA συνεχίζει να επεκτείνεται και να προσφέρει αξία στην επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρία ZHKOS HO.RE.CA?

zhkos_userΠροφίλ Εταιρίας