Καλώς ήρθατε στην Ζήκος HO.RE.CA

Η Ζήκος HO.RE.CA ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την τροφοδότηση κάθε χώρου μαζικής εστίασης ( καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, κρεπερί, ξενοδοχεία ), αλλά και επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου ( super-market, mini-market, παντοπωλεία, περίπτερα  κλπ. ). Σήμερα διαθέτοντας μια μεγάλη και πλήρη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

Με επαγγελματισμό και συνέπεια, έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο εγχώριων και διεθνών συνεργατών και διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης για εσάς. Τα προϊόντα μας ( ξηροί καρποί, ροφήματα, μπισκότα & συνοδευτικά, τρόφιμα, επαγγελματικός εξοπλισμός κλπ. ) προέρχονται από επιλεγμένες εταιρίες και διαθέτουν άριστη ποιότητα και σωστή υλικοτεχνική υποδομή.

Κατάλογος Προϊόντων

Στη Ζήκος HO.RE.CA στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και καλή τιμή. Για να το πετύχουμε φροντίζουμε να εξελισσόμαστε και να αναβαθμίζουμε διαρκώς τόσο τα προϊόντα όσο και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, επενδύοντας συνεχώς τόσο σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, όσο και στη διεύρυνση των εμπορικών μας σχέσεων.

Πάντα με σεβασμό απέναντι στους συνεργάτες και τους καταναλωτές η Ζήκος HO.RE.CA συνεχίζει να επεκτείνεται και να προσφέρει αξία στην επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε με την εταιρία ZHKOS HO.RE.CA?

Ξηροί Καρποί Ζήκος

Από το 2017 προσθέσαμε στη γκάμα των προϊόντων μας και προϊόντα με την δική μας ιδιωτική ετικέτα, παρουσιάζοντας την κατηγορία » Ξηροί Καρποί Ζήκος ». Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων αφορά μια ποικιλία από συσκευασμένους ξηρούς καρπούς των 100 γραμμαρίων και διατίθεται σε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όπως περίπτερα, παντοπωλεία και super-market.

 • Ποικιλίες

  Φιστικόψιχα Ψημένη
  Φιστίκι Πίνατς
  Φουντουκόψιχα Ψημένη
  Αμυγδαλόψιχα Ψημένη
  Χουανίτα Φιστίκι
  Καρυδόψιχα
  Mix Ξηρών Καρπών
  Mix Ωμών Ξηρών Καρπών
  Αμύγδαλο Ωμό
  Κελυφωτό Φιστίκι Ψημένο
  Κάσιους Ψημένο
  Κολοκυθόσπορο Ψημένο
  Ηλιόσπορος Ψημένος
  Στραγάλι Κίτρινο
  Σταφίδα Ξανθή

zhkos_userΠροφίλ Εταιρίας